Работа и стаж 2018-04-18T20:08:33+00:00

Работа и стаж


Професионализъм! Отговорност! Лоялност!

“ Атмосфера “ е динамично развиваща и усъвършенстваща се компания. Бихме разгледали, с интерес по всяко време, нови професионални предложения за стаж и работа. Може да изпратите вашата автобиография (CV) и мотивационно писмо на e-mail: asport@abv.bg. Покана за интервю и предложение за изпитателен срок ще получат само одобрените кандидати на електронната си поща.

ЗА КОНТАКТИ:

Тел: 02/975 42 06

GSM: 0883 49 80 88

e-mail: asport@abv.bg


Пролетни програми
Летни програми
ЕСЕННИ ПРОГРАМИ
Зимни програми

„Търсят се“ ски и сноуборд учител за сезон 2018 ?

Ски и сноуборд училище “ Атмосфера “ отправя предложение за работа към всички желаещи да приемат длъжностите за предстоящия зимен сезон 2018. Кандидатите трябва да си отговорят на следващите въпроси и да притежават профил: „Млад мъж/жена“, „Детешар“, Професионалист“ и „Работохолик“.


Защо да избера да работя в тази фирма?

“ Атмосфера “ предлага спортно-туристически услуги предимно на подрастващи. Тя е организирана като семеен бизнес, основаващ се на колегиални, приятелски принципи на взаимопомощ за постигане на личен успех. Фирмата има утвърдена позиция при възпитанието на децата в сферата спорта и туризма. Притежава собствен стил и визия за развитие.


Какво ще правя на позицията?

Ще обучавам и ще се грижа за деца, а това ми доставя удоволствие. Ще общувам с усмихнати млади хора и семейства. Ще мога да изява своите умения и придобия опит в екипа. Ще споделям отношението и любовта си към природата и спорта заедно с децата. Ще съм отговорен към себе си, колегите и фирмата, и ще мога да се развивам професионално в сферата на туризма и спорта.


Кога ще работя и колко ще получавам?

Стажът предвижда кратък период на запознаване, адаптация и участие в дейности, след което преминава период на обучение и гласуване на отговорности, като втория период е платен. На успешно изявилите се по време на стажа се предлага хонорар или договор, който определя заплащането им в зависимост от квалификацията и професионалния опит. Ангажираността може да бъде за седмица, месец или за цял сезон/зима, лято/. Възможностите за нарастващо заплащане зависят от човешкия фактор – отношение, работоспособност, лоялност.


Какви са моите предимства при кандидатстване ?

> Завършил съм или се обучавам в средно или висше образование с подходяща професионална специалност.
> Притежавам удостоверение или сертификат от специализиран курс и ниво на правоспособност към …
> Имам професионален опит и допълнителни квалификации и умения.
> Липсва ми практически стаж, но имам голямо желание за професионална изява.