Работа и стаж 2018-12-08T19:44:46+00:00

Работа и стаж


Професионализъм! Отговорност! Лоялност!

“ Атмосфера “ е динамично развиваща и усъвършенстваща се компания. Бихме разгледали, с интерес по всяко време, нови професионални предложения за стаж и работа. Може да изпратите вашата автобиография (CV) и мотивационно писмо на e-mail: asport@abv.bg. Покана за интервю и предложение за изпитателен срок ще получат само одобрените кандидати на електронната си поща.

ЗА КОНТАКТИ:

e-mail: asport@abv.bg


Пролетни програми
Летни програми
ЕСЕННИ ПРОГРАМИ
Зимни програми

СВОБОДНА ПОЗИЦИЯ – СКИ И СНОУБОРД УЧИТЕЛ ЗА СЕЗОН 2019

“ Атмосфера спорт “ отправя предложение към всички желаещи, да станат част от екипа и да приемат длъжността за предстоящия зимен сезон 2019. Кандидатите трябва да отговорят на профила: Млад мъж/жена с добра комуникативност и умения за работа с деца сред природата, който има желание за професионална реализация в динамична среда и млад екип. Предимство е квалификацията и уменията от предишни сезони.

Актуалност на предложението: до 25 декември 2018г.


Защо да избера да работя в тази фирма?

“ Атмосфера “ предлага спортно-туристически услуги предимно на подрастващи. Тя е организирана като семеен бизнес, основаващ се на колегиални, приятелски принципи на взаимопомощ за постигане на личен успех. Фирмата има утвърдена позиция при възпитанието на децата в сферата спорта и туризма. Притежава собствен стил и визия за развитие.


Какво ще правя на позицията?

Ще обучавам и ще се грижа за деца, а това ми доставя удоволствие. Ще общувам с усмихнати млади хора и семейства. Ще мога да изява своите умения и придобия опит в екипа. Ще споделям отношението и любовта си към природата и спорта заедно с децата. Ще съм отговорен към себе си, колегите и фирмата, и ще мога да се развивам професионално в сферата на туризма и спорта.


Кога ще работя и колко ще получавам?

Започва се с практически стаж – първия етап е период на запознаване, адаптация и участие в дейности, след което се преминава втори етап на въвеждащо обучение и гласуване на отговорности, като втория период е платен. На успешно изявилите се по време на стажа се предлага хонорар или договор, който определя заплащането им в зависимост от квалификацията и професионалния опит. Ангажираността може да бъде за няколко седмици, месец или за цял сезон /зима, лято/. Възможностите за конкурентно и нарастващо заплащане зависят от човешкия фактор – отношение, работоспособност, лоялност.


Какви са моите предимства при кандидатстване ?

> Участвам в подготвителен курс за учители към „БСУ“ или „БПСИ“ и в стипендиантската програма на „Атмосфера“.
> Имам завършено образование с подходяща професионална специалност.
> Притежавам удостоверение или сертификат с ниво на правоспособност.
> Имам професионален опит и допълнителни квалификации и умения в …
> Липсва ми практически стаж, но имам голямо желание за професионална изява.