Работа и стаж


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ОТГОВОРНОСТ! ЛОЯЛНОСТ!

“ Атмосфера “ е динамично развиваща и усъвършенстваща се компания. Бихме разгледали, с интерес по всяко време, нови професионални предложения за стаж и работа. За да бъдете част от нашия Екип за нас е важно, да вършите работата си със страст и тя да Ви носи удоволетворение. Може да изпратите вашата автобиография (CV) и мотивационно писмо на служебния e-mail. Покана за интервю и предложение за изпитателен срок ще получат само одобрените кандидати на електронната си поща.

ЗА КОНТАКТИ:

e-mail: contact@asport-bg.com


Пролетни програми
Летни програми
ЕСЕННИ ПРОГРАМИ
Зимни програми

СВОБОДНА ПОЗИЦИЯ – СПОРТЕН АНИМАТОР ЗА ЛЯТО 2020

„Атмосфера“ отправя предложение към всички желаещи, да станат част от екипа и да приемат длъжността за предстоящия летен сезон 2020г. Кандидатите трябва да отговорят на профила: Млад мъж/жена с добра комуникативност и умения за работа с деца сред природата, които имат желание за професионална реализация в динамична среда и млад екип. Предимство е квалификация и умения от предишна позиция.

Актуалност на предложението: до 30 юни 2020г.


КАКВИ СА МОИТЕ ПРЕДИМСТВА ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ?

> Имам завършено образование с подходяща професионална специалност.
> Притежавам удостоверение или сертификат с ниво на правоспособност.
> Имам професионален опит и допълнителни квалификации и умения в …
> Липсва ми практически стаж, но имам голямо желание за професионална изява.
> Записан/а съм в зимен подготвителен курс за учители към „БСУ“ или „БПСИ“
> Желая да участвам в стипендиантска програма на „Атмосфера“ от подготвителния курс за учители.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРА ДА БЪДА ЧАСТ ОТ ЕКИПА?

“ Атмосфера “ предлага спортно-туристически услуги предимно на подрастващи. Тя е организирана като семеен бизнес, основаващ се на приятелски принципи и взаимопомощ, за постигане на личен успех. В нашия екип работят едни от най-добрите специалисти в областта. Фирмата има утвърдена позиция в сферата спорта и туризма при обучението и възпитанието на деца, сред природата. Притежава собствен стил на работа и иновативна визия за развитие.


КАКВО ЩЕ ПРАВЯ НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ?

Ще обучавам и ще се грижа за деца, а това ми доставя удоволствие. Ще общувам с усмихнати млади хора и семейства. Ще мога да изява своите умения и придобия опит в екипа. Ще споделям отношението и любовта си към природата и спорта заедно с децата. Ще съм отговорен към себе си, колегите и фирмата, и ще мога да се развивам професионално в сферата на туризма и спорта.


КОГА ЩЕ РАБОТЯ И КОЛКО ЩЕ ПОЛУЧАВАМ?

Ангажираността може да бъде гъвкава за няколко уикенда, седмици, месец или цял сезон /зима, лято/. Започва се с практически стаж – първият етап е на запознаване и адаптация, вторият етап е участие в дейности и въвеждащо обучение, след което се преминава към третия етап – гласуване на самостоятелни отговорности, като последните два етапа са платени. На успешно изявилите се по време на стажа се предлага хонорар или договор, който определя справедливо възнаграждение, в зависимост от квалификацията и професионалния опит. Възможностите за конкурентно и нарастващо заплащане зависят от човешкия фактор – отношение, работоспособност, лоялност.