Работа и стаж


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ОТГОВОРНОСТ! ЛОЯЛНОСТ!

“ Атмосфера “ е динамично развиваща и усъвършенстваща се компания. Бихме разгледали, с интерес по всяко време, нови професионални предложения за стаж и работа. За да бъдете част от нашия Екип за нас е важно, да вършите работата си със страст и тя да Ви носи удоволетворение. Може да изпратите вашата автобиография (CV) и мотивационно писмо на служебния e-mail. Покана за интервю и предложение за практически стаж ще получат само одобрените кандидати на електронната си поща.


Горска детска градина (5-6г.)
Лятна занималня с туризъм и спорт на Витоша ( 7-9г.)
лятна занималня на Витоша
ЕСЕННИ ПРОГРАМИ

СВОБОДНА ПОЗИЦИЯ – СКИ И СНОУБОРД УЧИТЕЛ ЗИМЕН СЕЗОН 2024г.

„Атмосфера“ отправя предложение към всички желаещи, да станат част от екипа и да приемат длъжността за предстоящия ЗИМЕН сезон 2024г. Кандидатите трябва да отговорят на профила: Млад мъж/жена с добра комуникативност и умения за работа с деца сред природата, които имат желание за професионална реализация в динамична среда и млад екип.

Актуалност на предложението: до 31 декември 2023г.


КАКВИ СА МОИТЕ ПРЕДИМСТВА ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ?

> Имам завършено образование с подходяща професионална специалност.
> Притежавам удостоверение или сертификат с ниво на правоспособност.
> Имам професионален опит и допълнителни квалификации и умения в …
> Липсва ми практически стаж, но имам голямо желание за професионална изява.
> Записан/а съм в зимен подготвителен курс за учители към „БСУ“ или „БПСИ“
> Желая да участвам в стипендиантска програма на „Атмосфера“ от подготвителния курс за учители.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРА ДА БЪДА ЧАСТ ОТ ЕКИПА?

“ Атмосфера “ предлага спортно-туристически услуги предимно на подрастващи. Тя е организирана като семеен бизнес, основаващ се на приятелски принципи и взаимопомощ, за постигане на личен успех. В нашия екип работят едни от най-добрите специалисти в областа. Компанията има утвърдена позиция в сферата спорта и туризма при обучението и възпитанието на деца, сред природата. Притежава собствен стил на работа и иновативна визия за развитие. Осигурява и подпомага професионалното и личностно развитие на екипа, чрез допълнителни курсове, обучения и преквалификации.


КАКВО ЩЕ ПРАВЯ НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ?

Ще обучавам и ще се грижа за деца, а това ми доставя удоволствие. Ще общувам с млади хора и семейства. Ще мога да изява своите умения и придобия опит в екипа. Ще споделям отношението и любовта си към природата и спорта заедно с децата. Ще съм отговорен към себе си, колегите и фирмата, и ще мога да се развивам професионално в сферата на туризма и спорта.


КОГА ЩЕ РАБОТЯ И КОЛКО ЩЕ ПОЛУЧАВАМ?

Ангажираността може да бъде гъвкава за няколко уикенда, седмици, месец или цял сезон /зима, лято/. Започва се с 3 дни практически стаж – първият етап е на запознаване и адаптация, вторият етап е участие в дейности и въвеждащо обучение, след което се преминава към третия етап – гласуване на самостоятелни отговорности, като последните два етапа са платени. На успешно изявилите се по време на стажа се предлага хонорар или договор, който определя справедливо възнаграждение, в зависимост от квалификацията и професионалния опит. Възможностите за конкурентно и нарастващо заплащане зависят от човешкия фактор – отношение, работоспособност, лоялност.


КУРСОВЕ ЗА СКИ И СНОУБОРД УЧИТЕЛИ

Професията ски и сноуборд учител е регулирана от „Закона за туризма“ и може да се практикува само след преминат курс на обучение и успешно издържан изпит. В България има две професионални организации, които превеждат практическа подготовка, необходима за придобиване на правоспособност и практикуване на професията: Сдружение „Българско ски училище“ и Сдружение „Български професионални ски инструктори“

Курсове за ски и сноуборд учители клас „А“ се провеждат в началото на зимния сезон през месец декември и включват 10-15 дни теоретични и практически занимания. Планираният курс за зимен сезон 2023 на Витоша е с начална дата 4 декември 2023г.

За информация и записване:

e-mail: mail@bgskischool.com тел: 02/9628334, 0878118731